Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΙΑΣΤΕ,ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ!!!


  
 πιάστε κουταλάκια και δοκιμάστε μιαμ! νόστιμη  τουρτίτσα!!




Τα φραουλογενέθλια γιορτάστηκαν εχθές και περάσαμε πολύ πολύ όμορφα !!!
Το μόνο που με στεναχώρησε  λίγο-πολύ ήταν που η φωτογραφική μηχανή 'τα έπαιξε' και  παρόλο που ήταν φορτισμένη έσβηνε συνέχεια με αποτέλεσμα  να μην έχουμε βγάλει πολλές φωτογραφίες...(τα ίδια μας έκανε και στο χωριό την πρωτοχρονιά και δεν βγάλαμε φωτογραφίες).
Μας τράβηξε βιντεάκι ο αδερφός μου όταν λέγαμε το τραγουδάκι των γενεθλίων αλλά δεν είναι τόσο καλό...τέλος πάντων ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει.
 Η μικρή ''μες στην  τρελή χαρά'', έπαιζε με τα παιδάκια,στριφογύριζε στα δωμάτια και έσερνε τις τσαντούλες με τα δωράκια!

 Κάθε μέρα γιορτή,πάρτι και χαρά θα ήθελα να είχαμε, γιατί πολύ μ'αρέσουν αυτού του είδους οι φασαρίες και κυρίως όταν  είναι με παιδάκια!!!

Αχ! πολύ τα χάρηκα  τα μικρούλια που ήταν όλα μαζί και διασκέδαζαν!!!Θυμάμαι την στιγμή που άνοιξε η πινιάτα καπέλο και πέφτανε οι σοκολατούλες και οι καραμέλες  ..πω πω τι χαρά είχαν φώναζαν και έσπρωχνε το ένα τ' άλλο για να μαζέψει ο καθένας τα πιο πολλά!!!
 Και του χρόνου να είμαστε καλά !

Να σας δείξω λίγα πραγματάκια που έφτιαξα για τα γενέθλια κάποια  βράδια  της περασμένης  εβδομάδας που ξενύχταγα γιατί την μέρα  δύσκολο να κάνω κάτι ,διότι η ζουζούνα μου παίρνει τα υλικά και δεν μ΄αφήνει στιγμή...να δημιουργήσω.!!!
Τα προσκλητήρια με τις φραουλίτσες.
Την φωτογραφία  για την πρόσκληση την βρήκα στο picasa ,την τυπώσαμε σε χαρτονάκι και πίσω κόλλησα ένα χαρτί με το ποιηματάκι που βρήκα στο φόρουμ parents.
Έβαλα το καθένα σε διαφανές χαρτί  και για διακοσμητικό ένα γλειφιτζούρι!
















 Καπελάκια! 



  •  Δεν βρήκα στο τζάμπο καπελάκια φραουλίτσα και πήρα καπελάκια με πεταλούδα.
  •  Μετά τύπωσα σχεδιάκια  και τα κόλλησα πάνω τους την φραουλίτσα για τα κοριτσακια και τον μουρίτσα για τα αγοράκια!!!
Να δείτε χαρά μόλις τα είδαν...


 Δωράκια σε ανακυκλωμένα κουτιά από μπύρες (μέσα έβαλα μπλοκ ζωγραφικής φραουλίτσα και μπογιές στα κορίτσια, παιχνίδι αυτοκινητάκι στα αγόρια).

Έντυσα τα κουτιά με χρωματιστά χαρτιά και κόλλησα φωτογραφίες  της φραουλίτσας!










Το φραουλοσπίτι ...διακοσμητικό

Το έφτιαξα με αφρώδη υλικό σε κόκκινο χρώμα .
  Είχα βάλει  στην πίσω πλευρά τις  καρτούλες που έγραψαν  οι καλεσμένοι τις ευχές.
 Θα τις βάλω σε βιβλίο ευχών ... όμως το χάλασαν τα μικρά ...φυσικά  θα το επιδιορθώσω.. 

 

κοιτάξτε  οι καρτούλες με  ευχούλες για το κοριτσάκι μου γραμμενες απο τα χεράκια των μικρών !!!


Πινιάτα ροζ καπέλο
 



Την έφτιαξα με βάση κύκλου από χαρτόνι και το πάνω μέρος είναι  μεγάλο τάπερ.
Από  κάτω έκανα άνοιγμα στο χαρτόνι και το γέμισα με καραμέλες,σμαρτις και  σοκολάτες.Κατόπιν το έκλεισα με γκοφρέ χαρτί.
Η μικρή τράβηξε τις κορδέλες και έπεσαν κάτω οι σοκολατίτσες...

Διακοσμήσαμε με  μπαλόνια που είναι τα αγαπημένα της μικρής....

 
 

Έφτιαξα καδράκι με χοντρό χαρτόνι ανακύκλωσης  που πάνω κόλλησα μια αφίσα από περιοδικό της φραουλίτσας.
Γύρω γύρω κόλλησα φούξια  πούπουλα.

Το τραπέζι με τα φαγητά



ΣΤΑΝΤ  ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ 
Τα έφτιαξα ανακυκλώνοντας παλιά δισκάκια από τούρτες


Η εορτάζουσα χαρούμενη με τα δωράκια της!!!


ΦΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ!

14 σχόλια:

  1. Πολύχρονη κι ευτυχισμένη η μικρούλα σου! :)

    Πολύ θα 'θελα να θυμάμαι ένα τέτοιο πάρτι γενεθλίων! Εύγε, μανούλα!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύχρονη καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη να ειναι η κορούλα σου demi μου!!
    Τι φανταστικό πάρτυ ετοίμασες!!!!!
    Μπράβο όλα τέλεια!!
    Η Μαρία Χριστίνα σου θα ήταν καταενθουσιασμένη!!
    Να την χαίρεσαι και να την δεις όπως επιθυμείς!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντέμι μου έχω ξετρελλαθεί με αυτά που βλέπω!!! Από που να αρχίσω και που να τελείωσω... είναι όλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Φοβερές οι προσκλήσεις που έκανες!! η πινιάτα καπέλο είναι υπέροχη και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση!!!Μου αρέσουν τα πάντα!Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου!να τα χιλιάσει! και να'σαι καλά να τις φτιάχνεις τόσο όμορφα πραγματάκια!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. marilia, σε ευχαριστώ πολύ!!!
    Εχω τόση χαρά που έγινα μανούλα και έχω αγκαλίτσα το γλυκό μου κοριτσάκι!!που θέλω εκτος των άλλων βασικότερων αναγκών,τις ημέρες που έχει γεννέθλια και γιορτή να τις ξεχωρίζουμε απο την καθημερινότητα και να περνάμε καλά με όσους μας επισκέπτονται για να μας δώσουν τις ευχές τους!!
    Φέτος έκανα οτι περισσότερο μπορούσα για τα γεννεθλιάκια της!!!Τις προηγούμενες χρονιες τα γιορτάζαμε οικογενειακα.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσοθέμη, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!Χαιρομαι που σου αρέσουν.
    Και εγώ περασα μια χαρούμενη (νυχτερινή)εβδομάδα με κατασκευές,αφου συνήθισα στο ξενύχτι και δεν κλεινουν τα μάτια νωρίτερα απο τις τρεις!!!!
    φιλάκια!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Joanna, σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχούλες!!να εισαι και εσύ καλά!!!
    Οι προσκλήσεις ειναι πανεύκολες,(μια φίλη με βοήθησε που έχει φωτοτυπικοκαι ενα προγραμμα το corel) το ίδιο και το καπέλο, ενα ταπεράκι και χαρτοκουτο ανακύκλωσης ,γκοφρε χαρτι και έτοιμο!!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα εκατοστησει η κουκλα σου.Να ειναι γερη ευτυχισμενη και καλοτυχη παντα.Οσο για τα καλουδια που της εφτιαξες για το παρτυ γεια στα χερακια σου.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι κατενθουσιασμένη με την φαντασία και τη δημιουργικότητα που σου χάρισε ο Θεός, καθώς και την γλυκίτατη Μαριώ σου. Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου από τα υπέροχα προσκλητήρια, τα κουτιά δώρα, το καπέλο, τη διακόσμηση με τα μπαλόνια πεταλούδες, την κατασκευή για τα καναπεδάκια και όχι μόνο ..... ένα προς ένα διαλεκτά και ξεχωριστά από όλες τις απόψεις. Σου εύχομαι ολόψυχα για την Μαριώ σου υγεία και προκοπή ψυχική και σωματική.Χρόνια Πολλάααααααααα
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημιουργία, ευχαριστώ πολύ! οτι μας ευχήθηκες ειναι και αυτό που επιθυμούμε για το κοριτσάκι μας!!ΣΕΥΧΑΡΙΣΟΎΜΕ!!!Φιλιά!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλενάδα μου καλή και αγαπημένη,σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Ευχομαι απο καρδιας καθε σου επιθυμια να γινει πραγματικότητα!!!!χαίρομαι που σαρέσουν τα πραγματακια που έφτιαξα ημουν ενθουσιασμενη και χαρουμενη και περίμενα πως και πως να έρθουν οι μερες που θα τα φτιάξω και ευτυχώς κατι κατάφερα ...περιττο να σου πω πως το Μαριώ εχει παρει το καπέλο πινιατα και το γεμιζει -αδειαζει με παιχνιδάκια και λέει ''αδειάζω μαμά -γεμίζω το καπελακι-και παιζει το παιδάκι μου... να μια νέα καλη διαστηριοτητα!! πως να το παρω να το χαλλάσω...και ειναι το τάπερ που χρησιμοποιω πιο πολύ...
    φιλάκια!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια κορίτσι μου για τον θησαυρό αναμνήσεων που δώρισες στο παιδάκι σου! Έκανες πανέμορφη δουλειά, όλα είναι καταπληκτικά! Τις πιο γλυκές ευχές μέσα από την καρδιά μου,να ζήσει μια ζωή γεμάτη αγάπη, καλοσύνη και ομορφιά! Να την καμαρώνεις πάντα και να είστε πάντα αγαπημένες!
    Φιλάκια!!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Andria, σε ευχαριστώ για τις ευχές..Με την βοήθεια του Θεού να γίνουν όλες πραγματικοτητα ...για το παιδάκι μου αλλά και για όλα τα παιδάκια του κόσμου.
    φιλια!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψάχνοντας ιδέες για να φτιάξω πινιάτα για τα γενέθλια της μικρής μου σε βρήκα... Είναι υπέροχα όλα αυτά που έφτιαξες, συγχαρητήρια!!! Η μικρή σου θα πρέπει να ενθουσιάστηκε!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανεράιδα γειά σου και καλώς ήρθες!!
    Σ 'ευχαριστώ πολύ !!!!
    Η μικρή ξετρελλάθηκε με όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου