Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Ανανέωση στο εργαστήριο!!!

Σκεφτόμουν  να βάψω το μικρό μας  εργαστήρι,όχι πως χρειάζονται βάψιμο οι τοίχοι,  απλά  να το φρεσκάρω λιγάκι να το ανανεώσω.
Εκεί που προσπαθούσα να βρω τα χρώματα και να ξεκινήσω την ανακατωσούρα, ήρθε ο άντρας μου με ''δωράκι''μια συρταριέρα  γραφείου!!!!
Ούτε παραγγελία να την είχα κάνει,έβαλα τα χαρτιά μου που φτιάχνω τις συνθέσεις και χώρεσαν μια χαρά!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο που μας την χάρισε !..
Και  συνεχίζω ... παίρνω ιδέες από το PINTEREST ..χαζεύω με τα υπέροχα  craft room και τα παρατάω..Έρχεται ξανά ο άντρας μου με άλλο ''δωράκι''(μην γελάτε) ένα υπέροχο γραφείο 1,60 εκ επί 80 εκ  ο συνάδελφος πήρε καινούριο και  δεν το ήθελε !!!!!!!!!!
Όχι πέστε μου ήταν ο Μάιος Ο μήνας μου Ναι ή Όχι;
Και αφού δεν είχα χώρο να τα αποθηκεύσω,καθάρισα το εργαστήριο στα γρήγορα και με την βοήθεια του άντρα μου τα βάλαμε στην νέα τους  θέση!!!Όπως καταλάβατε  παράτησα τα βαψίματα για άλλη φορά μια και είχαμε βροχούλες που δεν βοηθούσαν για τέτοιες δουλειές!!
 Το μόνο που θέλω τώρα είναι να αλλάξω χρώμα στα ντουλάπια ..αλλά αυτό είναι το πιο εύκολο!!!!
Έγινε ανανέωση χωρίς να δώσω μία !!!!!!

Τώρα λοιπόν έχουμε γραφείο και βγάλαμε το μικρό παλιό τραπέζι ....(επιτέλους:)

Δεν χωράει πια το coffee table και το έδωσα στη μαμά μου...

Κράτησα το μεγάλο τραπέζι που είχε φτιάξει ο άντρας μου ! Το χρειαζόμαστε με την μικρή για να ακουμπάμε τα υλικά των κατασκευών...εγώ στην μια πλευρά και στην άλλη η κόρη μου..


Συρταριέρα: ταίριαξε υπέροχα με την μικρή του ΙΚΕΑ και με το γραφείο!
Περιμένω να σταματήσει ο αέρας για να το στολίσω με  καλοκαιρινά ...Παλιοί θησαυροί της θάλασσας κοχύλια, αστερίες ,ξύλα και βότσαλα ''περιμένουν'' μαζί με υπόλοιπα διακοσμητικά στο ντουλάπι  ...

Μια βόλτα στην λαϊκή κρύβει οικονομικές εκπλήξεις !!!Με υφάσματα από 1 ως 3 ευρώ θα κάνω ανανέωση στις κουρτίνες..

Ξεκινώ ράψιμο!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι καλό και όμορφο μήνα με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!!!Καλό καλοκαίρι!
Μπορεί ο καιρός να μας τα χαλάει αλλά δεν θα αργήσουν να έρθουν οι ζεστές μέρες
 και τότε θα λέμε βράζουμε και θέλουμε δροσιά...

Δήμητρα5 σχόλια: